Bodyfit
Wellness

Zwembad kopen?

Een zwembad kopen heeft veel voordelen. Zo creëer je direct een vakantiegevoel. Er zijn heel veel soorten en maten zwembaden. Nu is elke tuin natuurlijk anders en passen niet alle maten in elke tuin. Daarom kun je ze bij Bodyfit op maat laten maken. Dus dat is super chill! Het hele zwembad compleet naar jouw wensen en maten laten maken. Met een eigen zwembad kun je wanneer je maar wilt en op elk tijdstip van de dag,, ontspannen en plezier maken.

Zwembad kopen

Zwembad kopen bij Bodyfit Pools

Bodyfit Pools is gespecialiseerd in het aanleggen van op maat gemaakte zwembaden en ze hebben al jaren ervaring. Zodra je een zwembad bij ze koopt,, ontwerpen, produceren, bouwen, installeren én onderhouden ze het zwembad. Maakt niet uit of het binnen of buiten is. Door de expertise van Bodyfit investeer je in een innovatief, duurzaam en kwalitatief product. Ze bieden je een groot assortiment aan luxe zwembaden aan om jou thuis het vakantiegevoel te geven. Bodyfit is een erkend Starline dealer en bouwen in eigen beheer maatwerk polypropyleen zwembaden en bouwkundige zwembaden.

Tuin

Soorten zwembaden

Bodyfit heeft 4 soorten zwembaden:

  • Polyester zwembaden: betrouwbare constructie door Vinylester, je bespaart energie door warmte-isolatie, voorzien van een veiligheidsrand, antibacterieel en huidvriendelijk en het is onderhouds- en milieuvriendelijk.
  • Polypropyleen zwembaden: topkwaliteit, sterk en duurzaam materiaal, laag soortelijk gewicht, geen osmose vorming, UV-bestendig, bad en draagstructuur vormen 1 geheel en er zijn ruime maatwerkmogelijkheden.
  • Bouwkundige zwembaden: ruime maatwerkmogelijkheden, onbeperkte keuze voor de diepte, groot aanbod in folieprints en kleuren, rand of een overloopgoot mogelijk (infinity pool) en je kan kiezen voor een binnen- of buitenzwembad.
  • Houten zwembaden: zeer geschikt voor zelfbouw, gemaakt van natuurlijke materialen, warmte isolerend en het is een gunstig geprijsd compleet bouwpakket.

Wil je meer weten over de zwembaden van Bodyfit? Ga dan snel naar de website toe!