Reserveringssysteem voor vergaderzalen

Wilt u meer zalen verhuren als ondernemer en verhuurder van zalen? Dan is het belangrijk om hier een goed systeem voor te hebben. Om zelf elke keer handmatig offertes naar klanten te moeten sturen kost veel tijd en ook veel moeite van uw energie. Door gebruik te maken van een reserveringssysteem vergaderzalen kunnen klanten gedurende de hele week een boeking doen via de website en/of meer informatie aanvragen. Klanten kunnen dan direct zien wat de mogelijkheden zijn en de kosten. Hierdoor hoeft u niet zelf 24/7 beschikbaar te zijn om te reageren op nieuwe aanvragen die binnen komen voor uw vergaderzaal.

Meer verhuur

Het is bewezen dat het reserveringssysteem vergaderzalen al veel andere heeft geholpen met het boeken van betere resultaten. Zo kunnen klanten eenvoudig de wensen aangeven voor hun droom event tijdens het boeken van een vergader ruimte. Ook zijn er veel extra mogelijkheden naast alleen het huren van zalen. Zo kunt u bijvoorbeeld klanten de mogelijkheid geven om eten en drinken bij te boeken, maar ook parkeer plaatsen. Doordat u al deze zaken via 1 systeem van mice operations kunt regelen , hoeft u niet meer gebruik te maken van andere systemen.

Uw eigen stijl

Een eigen stijl is belangrijk voor potentiele klanten. Zo kunt u via het systeem van mice operations eenvoudig uw eigen lettertypes, foto’s en ook kleuren verwerken in het systeem. De offerte aanvraag module kunt u ook bekijken via de site van mice operations on meer te weten te komen over de mogelijkheid en hoe het in zijn werking gaat. Zo kunt u dus ook extra opties aanbieden en kunt u het systeem helemaal inrichten op basis van uw wensen. Mice operations biedt u de mogelijkheid aan de software uit te testen voor enkele dagen. Mocht u niet tevreden zijn kunt u uw geld terug krijgen, mocht u wel tevreden zijn kunt u er direct voor kiezen gebruik te maken van het reserveringssysteem vergaderzalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *