Praktische grote spiegel

Bekijk de praktische grote spiegel, die nog mooi is ook, bij de Spiegelshop. Zo kun je kiezen voor de Cuneo, een grote spiegel met een felgekleurde lijst. Maar ook voor een passpiegel van ongeveer anderhalve meter lang waar jij jezelf van top tot teen in kan zien. Een passpiegel is bijzonder handig in de buurt van de kledingkast, maar op meer plaatsen in huis is een grote spiegel hebben handig. Lees in deze tekst over handige plekken voor een grote of kleine spiegel, en over plekken waar een spiegel bijzonder mooi kan zijn. Daarbij nog over de mogelijkheden met de lijsten rond de spiegel.

De Spiegelshop heeft verschillende stijlen

Als je de grote spiegels bekijkt, dan zie je verschillende stijlen. Mocht je expliciet iets zoeken wat aansluiting moet vinden bij de rest van het interieur, dan het advies om op de site linksboven ‘stijlen’ te selecteren. Je weet wat je nu hebt, een landelijk interieur of een strakke industriële inrichting, en zo kun je eenvoudig aansluiting vinden. Het is dan waar jouw voorkeur naar uit gaat, bij de industriële inrichting een strakke stalen lijst, bij een klassiek interieur een gouden barok of brocante lijst. Mocht je er niet aan uitkomen, de Spiegelshop heeft een lijstenmakerij, daar kun je altijd contact mee leggen.

Op veel plaatsen in huis is een spiegel hebben een uitkomst

Op meer plekken in huis is een grote spiegel hebben handig dan die ene passpiegel bij de kledingkast. De spiegel in de badkamer is onmisbaar, en mocht je een tiener dochter hebben die met make-up wil gaan experimenteren dan is die ene spiegel in de badkamer al snel te weinig. Dan is het beter om een extra spiegel te kopen voor in haar eigen kamer, en de plakspiegel met een facetrand is dan ideaal omdat die goed gaat in kleine ruimtes. Een spiegel in de gang hebben is ideaal, en je interieur verrijken met iets in de woonkamer mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *