Meer privacy met raamfolie

Staat je huis dicht op de weg en wil je wat meer privacy? Je kunt natuurlijk de tuin vol planten met peren en appelbomen om je achter te verstoppen… Of je vensterbank decoreren met grote vazen en bloemcreaties… Een andere creatieve oplossing tegen inkijk is raamfolie. Tegenwoordig is de kwaliteit en de keuze zo ruim, dat het handig kan zijn om je wensen eerst even op een rijtje te zetten, voor je overgaat tot raamfolie kopen. Zo is er zonwerende raamfolie, anti-inkijk raamfolie, melkglasfolie en glas-in-lood folie. Hoe bepaal je nu de juiste aankoop?

De diverse eigenschappen van raamfolie

Laten we eens naar de individuele eigenschappen kijken van deze soorten folie om een goede keus te maken. Zonwerende folie legt de nadruk op het tegenhouden van het licht om wel naar buiten te kunnen kijken, maar toch voldoende privacy te hebben. Anti-inkijk folie, het woord zegt het eigenlijk al, heeft als primair doel de inkijk in jouw woning te voorkomen. Glas-in-lood raamfolie heeft als eerste doel een decoratief karakter.

Alle soorten raamfolie houden wel wat licht tegen en glas-in-lood is niet alleen een verfraaiing van je raam. Het is ook functioneel. Het voldoet aan je wens om meer privacy te creëren. Ook zonwerende folie kan decoratief zijn en biedt een keus aan kleurtinten, waarmee je de stijl van een interieur kunt bepalen. In feite hebben alle soorten raamfolie een combinatie van je gewenste factoren. Het is maar net wat voor jou bovenaan het prioriteitenlijstje staat in je keuze bij het raamfolie kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *