Een vriescel in ieder restaurant

vriescel

Alle grote horecabedrijven hebben een vriescel in het pand aanwezig. Dit is ook nodig want het is om producten op te slaan zodat deze langer houdbaar blijven. Je kunt er ook voor kiezen om iedere dag verse producten te bestellen, maar dit kost vaak een hoop geld en ook veel tijd om dit telkens uit te laden. Daarom ligt er vaak in de vriezer bij een restaurant een voorraad aan bijvoorbeeld vlees zodat ze altijd eten kunnen bereiden. Het is ook niet fijn wanneer mensen het slechte nieuws krijgen dat er iets niet op voorraad is. Dit kan met een vriescel ook nog steeds voorkomen, maar de kans is dan wel een stuk kleiner.

vriescel

Vlees

In de meeste gevallen zie je dat een restaurant een vriescel gebruikt om vlees op te slaan. Vlees kan namelijk er snel overstuur gaan als je dit niet goed opbergt. Dit is doodzonde en wil je als bedrijf ook niet. Een vriezer zorgt ervoor dat je langer producten kunt houden zonder dat het over de datum gaat. De vriezer kan ook voor andere dingen worden gebruikt zoals ijs. Dat smelt namelijk als het niet koud wordt bewaard en gesmolten ijs kun je niet serveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *