Een leuk museum Ruurlo

LOGO-Museum-Lalique

Zoekt u een leuk museum Ruurlo. Dan hebben de westerburen Doesburg een leuk museum over de Franse kunst uit de 19e-eeuw van René Lalique. Wat zo bijzonder is aan het werk van Lalique zijn de details die hij aanbracht aan zijn werk. Lalique werkte altijd met een loep om mooie details aan te brengen met een achterliggende gedachten. Bij binnenkomst van het museum krijgt u daarom ook een loep mee. Zo kunt u alle details zelf aanschouwen. Ook verzorgt museum Lalique wel eens een tentoonstelling van andere kunst uit de zelfde tijd. Meestal is dit vergelijkbare kunst maar soms ook totaal niet. U kunt kiezen om een lezing te volgen van de conservator. Ook kunt u een rondleiding volgen van een expert op het gebied van kunst uit de 19e-eeuw. 

Wat is mijn ervaring 

Ik ben een tijdje geleden met mijn broer naar museum Lalique gegaan. Ik ben al een tijdje fan van zijn werk en het werd een keer tijd om zijn werk in het echt te aanschouwen. Ik vond de tentoonstelling heel mooi in elkaar gezet. Ik ben veel meer te weten gekomen over René Lalique. Het personeel was erg enthousiast en wist veel te vertellen over de kunst van hem. Ik zou zeker aanraden om een keer te gaan kijken naar het werk van Lalique.

museum-arrangement

Wilt u een keer langskomen om het werk zelf te aanschouwen

U kunt op de website van museum Lalique meer informatie vinden over de arrangementen en mogelijkheden. Ook kunt u ze telefonisch bereiken.