BHV Eindhoven

Iedere ondernemer moet ervoor zorgen dat er voldoende BHV’ers of bedrijfshulpverleners in een bedrijf aanwezig zijn. Een BHV-er kan eerste hulp bieden als dat nodig is, maar is tevens in staat om een gebouw te ontruimen en adequaat op te treden bij een beginnende brand. Met de cursus BHV Eindhoven kun je een BHV-certificaat halen of up to date houden. De cursus BHV Eindhoven kun je doen in het trainings-centrum van G4S veiligheidstrainingen in Son en Breugel, vlakbij de lichtstad, goed bereikbaar met de auto en ook met het openbaar vervoer.

Verschillende BHV Eindhoven cursussen

BHV Eindhoven biedt verschillende trainingen in bedrijfshulpverlening. De basiscursus duurt twee dagen en bestaat uit de praktijkonderdelen: brand bestrijden, alarmeren, ontruimen van een gebouw en communicatie met werknemers en tot slot levensreddende handelingen. Je leert tijdens de cursus onder andere hoe je moet reanimeren en een AED moet gebruiken. Aan het eind van de cursus ontvang je een certificaat, dat twee jaar geldig is. Daarna kun je een herhalingstraining doen.

Deel online, praktijk op locatie BHV Eindhoven

Je kunt ook voor een uitgebreidere BHV-cursus kiezen, of alleen een onderdeel van de basiscursus. Zo is er de opleiding Kleine Blusmiddelen, die een dagdeel duurt en waarbij je een training krijgt in het gebruik van verschillende blusmiddelen. Of je kunt kiezen voor Reanimatie en AED, waarin je alles leert over het gebruik van de Automatische Externe Defibrillator, die essentieel kan zijn in levensbedreigende situaties. Een deel van de BHV cursus kan ook via internet worden gevolgd. Maar het praktijkdeel wordt uitgevoerd op locatie in het G4S trainingscentrum in Son en Breugel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *