Betonnen inloopdouche

Ook badkamers worden steeds luxer. Dat mag zeker, het is namelijk de ruimte om te ontspannen en een momentje voor jezelf te nemen. Een mooie badkamer draagt bij in grote mate aan het gevoel van ontspanning en welzijn. Het is het dus zeker waard om extra aandacht te besteden aan deze ruimte. Een beton cire inloopdouche kan toegepast worden in verschillende stijlen. Denk hierbij aan een industriële, landelijke of juist moderne look.

Het verschil tussen beton en beton cire

Een ander woord voor beton cire is betonstuc, een fantastisch alternatief voor beton. Een groot voordeel van beton cire tegenover beton is dat beton cire veel makkelijker is aan te brengen. Na behandeling is beton cire ook volledig waterdicht. Je kan er zonder problemen een beton cire inloopdouche mee creëeren. Beton cire inloopdouche is een waterdicht pleistermateriaal gemaakt van cement en kunsthars. Het betoncire wordt in dunne lagen aangebracht op de toegewezen plekken, vervolgens voorzien van een impregneermiddel. Door de waterafstotende eigenschap is het beton cire ook geschikt voor de vloer. Wel moet het beton op een speciale waterdichte ondergrond worden aangebracht om lekkages te voorkomen. Ook is het handig om te werken met een dubbele afvoer, om ook het water wat toch door het beton heen komt af te voeren. Een combinatie van de muren en de vloer met beton cire zorgt voor een naadloze moderne look.

Douche apparatuur

Zo zijn er ook talloze mogelijkheden in het kiezen van de juiste stijl en douche apparatuur. Om je beton cire inloopdouche compleet te maken kan je ervoor kiezen om een regendouche met extra handdouche of massagestralen aan de zijmuren te laten bevestigen. Ook kan je met het beton een opbergruimte in de muur creëren, of misschien zelfs wel een zitje. Ook kan er vloer- en muurverwarming worden gelegd. Ook kan het beton van pas komen met het wegwerken van buizen en de afvoer. Zo zijn er nog veel meer mogelijkheden te bedenken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *