Automatische deuropener makkelijk en vaak noodzakelijk

Zeker mensen met een handicap hebben bij automatische deuropeners veel baat. In onze samenleving wordt erg veel rekening gehouden met mensen met een handicap en daardoor gedwongen zijn in een rolstoel te zitten. Stoepen zijn aangepast, zodat ze makkelijk op en af kunnen rijden. Bus en tramstations zijn verhoogd, zodat ze makkelijk van het perron naar binnen kunnen.

Maar komen mensen met een handicap bij een flatgebouw dan staan ze letterlijk voor een dichte deur. Vaak zit er een deurdranger op gemonteerd die zo strak staat afgesteld, dat er twee man voor nodig is om hem open te drukken. Dit om de deur te beschermen tegen het openzwaaien. Dat zijn plekken met situaties waar een automatische deuropener noodzakelijk is, niet alleen bij de entree van een gebouw, maar op iedere galerij met toegangsdeur.

Ook binnenshuis kunt men vaak niet zonder

Niet alleen voor mensen met een rolstoel is het makkelijk dat de deuren thuis zijn voorzien van automatische deuropeners, zodat ze het behang en verf niet beschadigen bij het verplaatsen in huis. Ook voor gezinnen met huisdieren is het de perfecte oplossing om ze zelf naar buiten te laten gaan. Heeft u honden die constant via de keukendeur even de tuin in willen, dan is een automatische deuropener met bewegingssensor de oplossing. Uw hond kan de tuin in en uit wanneer het hem uitkomt.

Automatische deuropeners zijn er in diverse uitvoeringen met verschillende opties. U kunt ze krijgen met bewegingssensoren, afstandsbediening, voertuig aanwezigheidssensoren en meer. Ze verschaffen u en uw huisdieren makkelijk toegang. Ook zakelijk gezien geeft 99% van de consumenten de voorkeur aan automatische deuropeners. Belangrijke plaatsen waar het vaak gewenst is, zijn:

  • Winkels
  • Winkelcentra
  • Ziekenhuizen
  • Luchthaven
  • Hotels

Dit heeft niet alleen met gemak te maken, maar ook met hygiëne.

Mogelijkheden in overvloed

Bezoek onze webwinkel en u zult zien dat er tientallen mogelijkheden beschikbaar zijn om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Door de bij ons verkrijgbare verschillende systemen en uitvoeringen, zult u zich minder beperkt voelen in uw mobiliteit. Uzelf thuis hoeft met een automatische deuropener geen zware handmatige deur meer te hoeven openen. Heeft u een winkel dan zullen de klanten het op prijs stellen dat de winkeldeur automatisch voor ze open gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *